=*-*= GENG PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

http://phatcatwithphatlady.blogspot.com/

Sunday, 10 July 2011

WIWI - SELAMANYA DALAM KENANGAN :'((



Lady Eowyn @ Wiwi The Ratu Buli
06.02.2009 - 07.07.2011


(◕‿◕✿) BELASUNGKAWA (◕‿◕✿)
bukan mudah untuk menerima hakikat sebuat kehilangan,
wlupun bg sesetengah org, cuma sekor kucen.
Hingga ke saat nih setiap kali teringat dia, 
hanya air mata jadik peneman kata teringat kat Wiwi,
segala kenangan bersama dia teramat indah.
Bila baca entry2 lama kat blog lama, air mata menitik lagi.

Biarlah masa menentukan segalanya.
Semoga diri ini terus kuat & tabah demi yang lain..

Wiwi Shayang
mammeh akan sentiasa ingat & sentiasa menyayangi 
wlupun kita telah berpisah dunia.
Maafkan mammeh klu selama nih mammeh x jaga 
& x bg yg terbaik buatmu selama ini Sayang,
Airmata yg mengalir sbg tanda kasih kami buatmu 
yg x pernah berbelah bagi, berkurang tidak pernah sedikitpun, 
wlupun jasadmu telah tiada...

wlu sekarang dah tiada di mata, 
mammeh akn sentiasa bygkn syg ade dlm umah nih........
lari2 ikut mammeh naik bilik, 
bunyik2 dpn bilik selagi mammeh x dukung 
& x bg Wiwi masuk bilik, 
berebut naik or turun tangga ngn mammeh, 
berebut masuk toilet time mammeh nak cuci litter tray,
berebut nek mesin basuh tiap kali mammeh nak cuci baju,
baring terkangkang2  x kira tempat, 
panjat meja NB mammeh,
dok belakang NB teman mammeh berFB 
sambil tgn terjulur2 kne kibod NB,
berdiri terjengket2 mcm badan tu ringan sangat
& bising bila mammeh pegang tin wetfud x sbr nak mkn,
paling mammeh x bleh lupa,.....
 syg mmg sgt suka dada ayam rebus..
berebut2 nk mkn ngn yg lain.


Yang paling turut terasa kehilangan sayang, ialah Dady...
dr ari 1st syg tinggalkan kami, dia salu ckp lepas nih...

xde dah anak bulus yg manja ngan dia, 
xde dah anak bulus yg nak sondol2 tgn dia,
time dia tido kepenatan blk keje dpn tv,
xde dah anak bulus yg nak peluk2 tgn dia, 
mintak gosok perut & pegang2 bdn,
xde dah anak bulus yg dia bleh raup muka..
xde dah anak bulus yg pilih kasih cam sayang..
yg cuma nak manja lelaki jer, 
ngn dady & sepupu & kwn2 mammeh..


xpe la sayang...
terlalu byk kenangan ngn syg kalau mammeh nak luah kat sini,
yg sampai bila2 x kan tertulis...
2 tahun lebih bukan waktu yg sekejap..


nanti hari2 mammeh akan panggil "Wi-Shayang" lam ati...
cam biasa mammeh panggil syg time mammeh blk keje 
@ time nk bg mkn kat semua...
Sayang moga bahagia di 'alam sana'...
Sayang akan sentiasa selamanya istimewa...
 di hati mammeh & dady..


MAMMEH
WIWI
DADY
 sentiasa di hati... :'((


WIWI - SELAMANYA DALAM KENANGAN :'((



Lady Eowyn @ Wiwi The Ratu Buli
06.02.2009 - 07.07.2011


(◕‿◕✿) BELASUNGKAWA (◕‿◕✿)
bukan mudah untuk menerima hakikat sebuat kehilangan,
wlupun bg sesetengah org, cuma sekor kucen.
Hingga ke saat nih setiap kali teringat dia, 
hanya air mata jadik peneman kata teringat kat Wiwi,
segala kenangan bersama dia teramat indah.
Bila baca entry2 lama kat blog lama, air mata menitik lagi.

Biarlah masa menentukan segalanya.
Semoga diri ini terus kuat & tabah demi yang lain..

Wiwi Shayang
mammeh akan sentiasa ingat & sentiasa menyayangi 
wlupun kita telah berpisah dunia.
Maafkan mammeh klu selama nih mammeh x jaga 
& x bg yg terbaik buatmu selama ini Sayang,
Airmata yg mengalir sbg tanda kasih kami buatmu 
yg x pernah berbelah bagi, berkurang tidak pernah sedikitpun, 
wlupun jasadmu telah tiada...

wlu sekarang dah tiada di mata, 
mammeh akn sentiasa bygkn syg ade dlm umah nih........
lari2 ikut mammeh naik bilik, 
bunyik2 dpn bilik selagi mammeh x dukung 
& x bg Wiwi masuk bilik, 
berebut naik or turun tangga ngn mammeh, 
berebut masuk toilet time mammeh nak cuci litter tray,
berebut nek mesin basuh tiap kali mammeh nak cuci baju,
baring terkangkang2  x kira tempat, 
panjat meja NB mammeh,
dok belakang NB teman mammeh berFB 
sambil tgn terjulur2 kne kibod NB,
berdiri terjengket2 mcm badan tu ringan sangat
& bising bila mammeh pegang tin wetfud x sbr nak mkn,
paling mammeh x bleh lupa,.....
 syg mmg sgt suka dada ayam rebus..
berebut2 nk mkn ngn yg lain.


Yang paling turut terasa kehilangan sayang, ialah Dady...
dr ari 1st syg tinggalkan kami, dia salu ckp lepas nih...

xde dah anak bulus yg manja ngan dia, 
xde dah anak bulus yg nak sondol2 tgn dia,
time dia tido kepenatan blk keje dpn tv,
xde dah anak bulus yg nak peluk2 tgn dia, 
mintak gosok perut & pegang2 bdn,
xde dah anak bulus yg dia bleh raup muka..
xde dah anak bulus yg pilih kasih cam sayang..
yg cuma nak manja lelaki jer, 
ngn dady & sepupu & kwn2 mammeh..


xpe la sayang...
terlalu byk kenangan ngn syg kalau mammeh nak luah kat sini,
yg sampai bila2 x kan tertulis...
2 tahun lebih bukan waktu yg sekejap..


nanti hari2 mammeh akan panggil "Wi-Shayang" lam ati...
cam biasa mammeh panggil syg time mammeh blk keje 
@ time nk bg mkn kat semua...
Sayang moga bahagia di 'alam sana'...
Sayang akan sentiasa selamanya istimewa...
 di hati mammeh & dady..


MAMMEH
WIWI
DADY
 sentiasa di hati... :'((


RINDUKAN WIWI.... :'((



9 JULAI 2011

hati rindu wiwi & nak jenguk bilik dorg pun rasa x kuat kaki. 
semalam dh letak mknnn & air byk2. 
ptg nnt hope ada kekuatan nak mandikan semua. 
[biasa time mandi, Wiwi yg plg byk bunyik & karenah]..



missssssss her so much... 



kalau la masa blh diundur ... :'((



RINDUKAN WIWI.... :'((



9 JULAI 2011

hati rindu wiwi & nak jenguk bilik dorg pun rasa x kuat kaki. 
semalam dh letak mknnn & air byk2. 
ptg nnt hope ada kekuatan nak mandikan semua. 
[biasa time mandi, Wiwi yg plg byk bunyik & karenah]..



missssssss her so much... 



kalau la masa blh diundur ... :'((



KESIAN WIWI TIDO SORG (SEKOR2) KAT DLM "SANA"....



  
masa join Petworld International Catshow 2010
DATE : 27/6/2010

INTERNATIONAL FIFE JUDGES :
i) MARTIN KABINA (CHECH REPUBLIC) ii) MORTEN OLSEN (NORWAY)
 

kesian wiwi, syg 'tido' sorg2 'dlm' sana... 
Aunty Rusty ngn yg lain semua rindukan syg.. 
Xde dah diva GEDIK dlm rumah ni. 
Kita dh berjauhan, tp sentiasa dekat di hati.. 
Mammeh 'sakit' sgt dgn kehilangan syg.. 
Syg x de galang ganti.. 

Lady Eowyn @ Wiwi 
syg SANGAT ISTIMEWA di hati kami...
:'(


KESIAN WIWI TIDO SORG (SEKOR2) KAT DLM "SANA"....



  
masa join Petworld International Catshow 2010
DATE : 27/6/2010

INTERNATIONAL FIFE JUDGES :
i) MARTIN KABINA (CHECH REPUBLIC) ii) MORTEN OLSEN (NORWAY)
 

kesian wiwi, syg 'tido' sorg2 'dlm' sana... 
Aunty Rusty ngn yg lain semua rindukan syg.. 
Xde dah diva GEDIK dlm rumah ni. 
Kita dh berjauhan, tp sentiasa dekat di hati.. 
Mammeh 'sakit' sgt dgn kehilangan syg.. 
Syg x de galang ganti.. 

Lady Eowyn @ Wiwi 
syg SANGAT ISTIMEWA di hati kami...
:'(


LADY EOWYN @ WIWI THE RATU BULI DAH PERGI MENINGGALKAN KAMI




WIWI, DAH PERGI MENINGGALKAN KAMI....
 pada...
07-07-2011 

06/2/2009 - 7/7/2011 

[2 TAHUN 5 BULAN 1 HARI] :'(

;'(


LADY EOWYN @ WIWI THE RATU BULI DAH PERGI MENINGGALKAN KAMI




WIWI, DAH PERGI MENINGGALKAN KAMI....
 pada...
07-07-2011 

06/2/2009 - 7/7/2011 

[2 TAHUN 5 BULAN 1 HARI] :'(

;'(


=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*-*= DIARI PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

=*-*= PENSKODENG MEOW =*-*=

=*_*= RECENT VISITORS =*_*=

=*_*=TETAMU MEOW=*_*=