=*-*= GENG PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

http://phatcatwithphatlady.blogspot.com/

Thursday, 5 May 2011

=*_*= PENANTIAN DAH BERAKHIR...SURAT PENEMPATAN DAH DAPAT..YEAYYY..!!! DPT TMPT BEST...!! (NSYAALLAH) =*_*=

Assalammualaikum..

Lame x hapdet belogg nih. Ada time rajin, tp keje plak banyak. Ada time keje xde, xde mud la plak. Kalo xde mud tuh, sume idea x kuar. Ari nih ade satu berita yg dinanti2kan..... 


Ari nih segala persoalan selama nih terjawab sudah..... Akhirnya haku dapat [SURAT PERTUKARAN] dari HR. Maka...dengan itu, berakhirnyer [TEKA-TEKI] dan igauan ngeri yg mengecutkan perut haku kat mane haku bakal ditempatkan.  Alhamdulillah...sangat2 lega bila tmpt yg haku bakal bertukar tuh tmpt yg agak biasa haku berurusan. Bos pun setau haku mmg ok cuma staff2 kat situ ramai lelaki & ikut maklumat yg haku dapat tadi, termasuk haku nih maybe 3 org jer perempuan sbb diwujudkan jawatan baru (b4 ih sorg jek perempuan).  

Sblm nih haku risau kecut perut nebes segala takut kne tmpt yg bos2 x ok, susah nak cuti, suka marah2, tengking2 dpn org, baling2 fail @ tumbuk2 meja. Dapat bos cam tuh, nak g keje pun x seronok. Bg haku, keje byk mane sekalipun, kita x kan stress kalo dpt bos yg kita bleh tanye2 kalo ade samting masalah. Nih kata la dapat  bos yg cam nihh............


or cam nih...........


memang demam panas haku kot tiap kali nak g keje... Alhamdulillah nasib haku baik bila ditempatkan kat baru neh. Hope kat sane nnt sume ok. 

So esok adalah hari last haku kt opis opis skrg nih sbb berkuatkuasa mggu depan (9/5), haku akan lapor diri tmpt baru (elehh...turun tingkat jer pun :p). Memandangkan still lg kat blok yg sama cuma lain2 tingkat & kerja haku pasnih lari dari aspek undang2 cam skrg, so setakat nih xde ler rasa sedih sgt pun sbb nnt akan jumpa dorg2 jugak. hehehe..


p/s: Belah petang td haku turun survey tmpt & jumpa 2nd bos kat situ. tmpt bleh pilih nak depan or dlm bilik (berdepan ngn bilik bos sama cam skrg nih). Hmmm...rasa cam nak dpn bilik bos jek... tp kat luar pun ok gak cuma kurang privasi sbb nnt ramai staff sokongan yg lelaki plak. hmmmmm... blk nnt la fikir... Yang penting, skrg haku dah bleh senyum lega sbb bukan 2 tmpt yg haku takut tu.. ngeheheheee...


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
brg esok ptg ler kot kne kemas2. mggu dpn baru angkut.
tmpt baru x sure lg so xde tmpt nak letak.

=*_*= PENANTIAN DAH BERAKHIR...SURAT PENEMPATAN DAH DAPAT..YEAYYY..!!! DPT TMPT BEST...!! (NSYAALLAH) =*_*=

Assalammualaikum..

Lame x hapdet belogg nih. Ada time rajin, tp keje plak banyak. Ada time keje xde, xde mud la plak. Kalo xde mud tuh, sume idea x kuar. Ari nih ade satu berita yg dinanti2kan..... 


Ari nih segala persoalan selama nih terjawab sudah..... Akhirnya haku dapat [SURAT PERTUKARAN] dari HR. Maka...dengan itu, berakhirnyer [TEKA-TEKI] dan igauan ngeri yg mengecutkan perut haku kat mane haku bakal ditempatkan.  Alhamdulillah...sangat2 lega bila tmpt yg haku bakal bertukar tuh tmpt yg agak biasa haku berurusan. Bos pun setau haku mmg ok cuma staff2 kat situ ramai lelaki & ikut maklumat yg haku dapat tadi, termasuk haku nih maybe 3 org jer perempuan sbb diwujudkan jawatan baru (b4 ih sorg jek perempuan).  

Sblm nih haku risau kecut perut nebes segala takut kne tmpt yg bos2 x ok, susah nak cuti, suka marah2, tengking2 dpn org, baling2 fail @ tumbuk2 meja. Dapat bos cam tuh, nak g keje pun x seronok. Bg haku, keje byk mane sekalipun, kita x kan stress kalo dpt bos yg kita bleh tanye2 kalo ade samting masalah. Nih kata la dapat  bos yg cam nihh............


or cam nih...........


memang demam panas haku kot tiap kali nak g keje... Alhamdulillah nasib haku baik bila ditempatkan kat baru neh. Hope kat sane nnt sume ok. 

So esok adalah hari last haku kt opis opis skrg nih sbb berkuatkuasa mggu depan (9/5), haku akan lapor diri tmpt baru (elehh...turun tingkat jer pun :p). Memandangkan still lg kat blok yg sama cuma lain2 tingkat & kerja haku pasnih lari dari aspek undang2 cam skrg, so setakat nih xde ler rasa sedih sgt pun sbb nnt akan jumpa dorg2 jugak. hehehe..


p/s: Belah petang td haku turun survey tmpt & jumpa 2nd bos kat situ. tmpt bleh pilih nak depan or dlm bilik (berdepan ngn bilik bos sama cam skrg nih). Hmmm...rasa cam nak dpn bilik bos jek... tp kat luar pun ok gak cuma kurang privasi sbb nnt ramai staff sokongan yg lelaki plak. hmmmmm... blk nnt la fikir... Yang penting, skrg haku dah bleh senyum lega sbb bukan 2 tmpt yg haku takut tu.. ngeheheheee...


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
brg esok ptg ler kot kne kemas2. mggu dpn baru angkut.
tmpt baru x sure lg so xde tmpt nak letak.

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*-*= DIARI PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

=*-*= PENSKODENG MEOW =*-*=

=*_*= RECENT VISITORS =*_*=

=*_*=TETAMU MEOW=*_*=