=*-*= GENG PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

http://phatcatwithphatlady.blogspot.com/

Monday, 14 March 2011

=*_*= LADY RUSTY - DAY 4 (9/3/2011) =*_*=

Hari ke-4.. Dah bleh makan wlupun still kne force feed. abis 3 sudu Avoderm perisa ciken! ;) Alhamdulillah.


balik keje jer haku soh dia dok ats pangku..






Yeahhhh!!!!!!! haku happy sbb akhirnya hari ke-4,
dia dah setat poo & pee...


muka siryes giler meneran..
sakit kot sbb haku tgk poo dia keras semacam..


klik gmbr nih & tgk kat hidong dia ade lekat seketul pasir..
cam bertindik pun ade lak..muakakak




Fuhh.. legaaaaaaaaa....!!


setat baring2 blk kat kusi...


haku letak tola dia kat situ,
kasik dia rasa selesa....maklum ler kusi xde kusyen.. :p




haku letak tin dpn dia, x eran pun
salu dia pantang nampak mende baru, sure nak siyom2x..




fav pic utk hari ke-4 ;)




pas force feed, akhirnyer abis 3 sudu Avoderm..


gmbr luka dia haku snap sblm haku tido mlm tuh..



ehhh..... tumpang iklan japppp..





owhh.. Wiwi.. termenung ker????


testing pasir baru bubuh...


owhhh...dia pun nak tunjuk jugak pic dia poo...
tanak kalah ngan Aunty Rusty yerrrrrrrr :p


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
ade lagi sambungan.. next time..!! ;)

=*_*= LADY RUSTY - DAY 4 (9/3/2011) =*_*=

Hari ke-4.. Dah bleh makan wlupun still kne force feed. abis 3 sudu Avoderm perisa ciken! ;) Alhamdulillah.


balik keje jer haku soh dia dok ats pangku..






Yeahhhh!!!!!!! haku happy sbb akhirnya hari ke-4,
dia dah setat poo & pee...


muka siryes giler meneran..
sakit kot sbb haku tgk poo dia keras semacam..


klik gmbr nih & tgk kat hidong dia ade lekat seketul pasir..
cam bertindik pun ade lak..muakakak




Fuhh.. legaaaaaaaaa....!!


setat baring2 blk kat kusi...


haku letak tola dia kat situ,
kasik dia rasa selesa....maklum ler kusi xde kusyen.. :p




haku letak tin dpn dia, x eran pun
salu dia pantang nampak mende baru, sure nak siyom2x..




fav pic utk hari ke-4 ;)




pas force feed, akhirnyer abis 3 sudu Avoderm..


gmbr luka dia haku snap sblm haku tido mlm tuh..



ehhh..... tumpang iklan japppp..





owhh.. Wiwi.. termenung ker????


testing pasir baru bubuh...


owhhh...dia pun nak tunjuk jugak pic dia poo...
tanak kalah ngan Aunty Rusty yerrrrrrrr :p


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
ade lagi sambungan.. next time..!! ;)

=*_*= LADY RUSTY - DAY 3 (8/3/2011) =*_*=

Hari ke-3 pas kembiri. (8/3/2011). Time nih dia still tanak makan.




luka OK, xberair @ berdarah.
dia pun xde habit nak jilat2 ke ape..
jilat sikit2 jer, pastuh x usik dah..




kurus kan..??? hari ke-3 x makan & minum.
hrp haku force feed jer, tuh pun sikit..


nak rehat la mammeh...! asik amik gmbr jer!


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
gmbr hari ke-3 x byk,  haku malas nak kacau dia,
so pas amik gmbr2 dia, haku biar jer dia tido
plus lg lame haku dlm bilik tuh, lg haru biru plak
sbb yg lg 5 hekor dah bising2 mintak haku bukak cage.
kalo haku bukak cage, alamatnyer x aman la Rusty nak rehat. :p


=*_*= LADY RUSTY - DAY 3 (8/3/2011) =*_*=

Hari ke-3 pas kembiri. (8/3/2011). Time nih dia still tanak makan.




luka OK, xberair @ berdarah.
dia pun xde habit nak jilat2 ke ape..
jilat sikit2 jer, pastuh x usik dah..




kurus kan..??? hari ke-3 x makan & minum.
hrp haku force feed jer, tuh pun sikit..


nak rehat la mammeh...! asik amik gmbr jer!


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
gmbr hari ke-3 x byk,  haku malas nak kacau dia,
so pas amik gmbr2 dia, haku biar jer dia tido
plus lg lame haku dlm bilik tuh, lg haru biru plak
sbb yg lg 5 hekor dah bising2 mintak haku bukak cage.
kalo haku bukak cage, alamatnyer x aman la Rusty nak rehat. :p


=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*-*= DIARI PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

=*-*= PENSKODENG MEOW =*-*=

=*_*= RECENT VISITORS =*_*=

=*_*=TETAMU MEOW=*_*=