=*-*= GENG PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

http://phatcatwithphatlady.blogspot.com/

Thursday, 6 September 2012

✍ MENCARI "TEMPORARY FOSTERER" UTK EXOTIC SEMI FLAT FACE PERSIAN (DLH) ✍

Assalammualaikum.. First sekali, harap x terlambat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya buat sumer "FURRIENDS" yang meraikan hari raya. Rasa dah lame x hapdet belog ni since entry last pasal Wiwi. Bukan sibuk sangat, bukan saje nak abaikan blog. Tapi xmo rasa sedey bila tgk entry pasal Wiwi tu.

Terus ke tajuk seperti kat atas tu, saya dgn URGENT tgh mencari 'Temporary Fosterer" bagi pihak kawan sepengucingan saya (dulu member Petfinder.my). 

Member saya ni sorang rescuer jugak & biasanya akan kutip mana2 stray area rumah dia utk dijaga & diberi rawatan. Tapi memandangkan sekarang  baby girl dia (9 bulan) kne jangkitan kuman dalam lungs, so dia TERPAKSA bagi tumpuan pada baby & kucing dia ni terpaksa mintak orang lain jaga dulu. Saya copy & paste email dari dia:-  


name diberi: tobi.
umur: 2 tahun 8 bulan        
jantina: lelaki unneutered.
hobi: main straw dan tido.
makanan kegemaran: blackwood
sikap: tak banyak bergerak, suka duduk bawah meja, manja la jugak kalau selalu main dengan dia..
alamat kediaman owner : bangi/kajang
.
p.s: tak boleh makan terlalu banyak, nanti cirit birit. makan hanya BLACKWOOD


gambar2 yang tak lawa tu(3 pic kat bawah) gambar masa kami mula mula adopt dia dua tahun lepas. masa tu dia macam nak mati dah. huhu. kami jaga dan sekarang ni dia nampak la rupe macam kucing sikit. tapi perut dia memang sensitif. tu je la kot. vaccination dan health check semua dekat klinik honey kat section 3, BB Bangi. kad kesihatan / mknn / pasir akan saya berikan sekali. semua belanja perubatan akan saya tanggung / boleh claim medical dari saya, tapi kene beritahu saya dulu sebelum pergi. makanan dan peralatan grooming akan saya berikan. 










GAMBAR SEKARANG



hope kalo korang blh jaga or ade member2 yg blh jaga dia untuk sementara, 
mintak respon segera, bleh inbox FB saya, "juls julie" sama cam kat side kanan blog ni, 
tapi x payah emel saya sbb emel jarang bukak.. atau pun...
sebarang pertanyaan lanjut, boleh direct emel pada tuan dia,

sitibaizurah@yahoo.co.uk


tq ;)

✍ MENCARI "TEMPORARY FOSTERER" UTK EXOTIC SEMI FLAT FACE PERSIAN (DLH) ✍

Assalammualaikum.. First sekali, harap x terlambat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya buat sumer "FURRIENDS" yang meraikan hari raya. Rasa dah lame x hapdet belog ni since entry last pasal Wiwi. Bukan sibuk sangat, bukan saje nak abaikan blog. Tapi xmo rasa sedey bila tgk entry pasal Wiwi tu.

Terus ke tajuk seperti kat atas tu, saya dgn URGENT tgh mencari 'Temporary Fosterer" bagi pihak kawan sepengucingan saya (dulu member Petfinder.my). 

Member saya ni sorang rescuer jugak & biasanya akan kutip mana2 stray area rumah dia utk dijaga & diberi rawatan. Tapi memandangkan sekarang  baby girl dia (9 bulan) kne jangkitan kuman dalam lungs, so dia TERPAKSA bagi tumpuan pada baby & kucing dia ni terpaksa mintak orang lain jaga dulu. Saya copy & paste email dari dia:-  


name diberi: tobi.
umur: 2 tahun 8 bulan        
jantina: lelaki unneutered.
hobi: main straw dan tido.
makanan kegemaran: blackwood
sikap: tak banyak bergerak, suka duduk bawah meja, manja la jugak kalau selalu main dengan dia..
alamat kediaman owner : bangi/kajang
.
p.s: tak boleh makan terlalu banyak, nanti cirit birit. makan hanya BLACKWOOD


gambar2 yang tak lawa tu(3 pic kat bawah) gambar masa kami mula mula adopt dia dua tahun lepas. masa tu dia macam nak mati dah. huhu. kami jaga dan sekarang ni dia nampak la rupe macam kucing sikit. tapi perut dia memang sensitif. tu je la kot. vaccination dan health check semua dekat klinik honey kat section 3, BB Bangi. kad kesihatan / mknn / pasir akan saya berikan sekali. semua belanja perubatan akan saya tanggung / boleh claim medical dari saya, tapi kene beritahu saya dulu sebelum pergi. makanan dan peralatan grooming akan saya berikan. 










GAMBAR SEKARANG



hope kalo korang blh jaga or ade member2 yg blh jaga dia untuk sementara, 
mintak respon segera, bleh inbox FB saya, "juls julie" sama cam kat side kanan blog ni, 
tapi x payah emel saya sbb emel jarang bukak.. atau pun...
sebarang pertanyaan lanjut, boleh direct emel pada tuan dia,

sitibaizurah@yahoo.co.uk


tq ;)

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*-*= DIARI PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

=*-*= PENSKODENG MEOW =*-*=

=*_*= RECENT VISITORS =*_*=

=*_*=TETAMU MEOW=*_*=