=*-*= GENG PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

http://phatcatwithphatlady.blogspot.com/

Wednesday, 24 October 2012

✍ PHATCAT PINDAH BLOG BARU




❤✍ anak-anak bulus nak mengeow ✍❤

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..
xde wordless wednesday ari nih..heheh..
1st day keje ari ni, pas cuti emerjensi dari ari Jemat lepas.
semua gara2 muka merah,
mengelupas,
pedih,
kulit tegang,
dan paling dasat, gatal yg amat sangat...!

dari area T Zone - dahi, pipi & bawah dagu.
haru lagi sadis jer bila tgk muka sendiri lam cermin.
senang cakap..


NGERI...........!!!!!!!!!!


tapi skrg dah makin ok, 
x mengelupas wlupun masih merah & gatal2.
Doc ckp kne fungus..
tp bukan disebabkan pets. 
Fuhhh... lega..

tapi....tanak cite pasal tu..
just nak inform, saya dah pindah blog baru.

byk sebab kne buat blog baru tu (chewahh)

salah satunya, 
dah gibap (give up) menyetting width untuk entry & gambar, 
bila setting2 seme asik lari..
x jauh mane pun tp x larat nak kejar..

ok melalut!

klu perasan, blog skrg ni, 
gmbar2 mmg seme kecik2.
klu ejas kasik besar, 
image jadik terkuar dari landasan idop.
bila dah try setting2 x ok jugak, 

Sayang sbnrnya blog ni, byk kenangan2..
tp bila bukak, byk gambar2 arwah Wiwi dlm tu..
buat saya sedih sangat2, rasa rindu dia sangat2.
Satu2nya kucing yg byk merubah kehidupan & pandangan 
saya terhadap kucing
last2 nekad buat keputusan kne wujudkan 2nd blog ni..
so lepas ni akan update semua entry2 pasal anak bulus kat blog satu tu ler yerr.. 


satu tu jer pun sbbnyer.. thehehe
yg td ckp byk sebab tu, 
sesaje jer konon nak kasik cam gempak..
hahahhaa..!!
wlu ape2pun, 
hrp kengkawan pencinta haiwan sudi2 laa menskodeng blog tu..
siryes xde bayaran dikenakan..
klu nak mempolowww, 
laaaaaaaaagiii sangat dialu2kan..
hehehe 

blog tu dlm proses setting2 ape yg patut, 
so still ade lagi yg x complete nyer..
faham2 jer ler ekk..

ni link nyer...




✍ PHATCAT PINDAH BLOG BARU




❤✍ anak-anak bulus nak mengeow ✍❤

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..
xde wordless wednesday ari nih..heheh..
1st day keje ari ni, pas cuti emerjensi dari ari Jemat lepas.
semua gara2 muka merah,
mengelupas,
pedih,
kulit tegang,
dan paling dasat, gatal yg amat sangat...!

dari area T Zone - dahi, pipi & bawah dagu.
haru lagi sadis jer bila tgk muka sendiri lam cermin.
senang cakap..


NGERI...........!!!!!!!!!!


tapi skrg dah makin ok, 
x mengelupas wlupun masih merah & gatal2.
Doc ckp kne fungus..
tp bukan disebabkan pets. 
Fuhhh... lega..

tapi....tanak cite pasal tu..
just nak inform, saya dah pindah blog baru.

byk sebab kne buat blog baru tu (chewahh)

salah satunya, 
dah gibap (give up) menyetting width untuk entry & gambar, 
bila setting2 seme asik lari..
x jauh mane pun tp x larat nak kejar..

ok melalut!

klu perasan, blog skrg ni, 
gmbar2 mmg seme kecik2.
klu ejas kasik besar, 
image jadik terkuar dari landasan idop.
bila dah try setting2 x ok jugak, 

Sayang sbnrnya blog ni, byk kenangan2..
tp bila bukak, byk gambar2 arwah Wiwi dlm tu..
buat saya sedih sangat2, rasa rindu dia sangat2.
Satu2nya kucing yg byk merubah kehidupan & pandangan 
saya terhadap kucing
last2 nekad buat keputusan kne wujudkan 2nd blog ni..
so lepas ni akan update semua entry2 pasal anak bulus kat blog satu tu ler yerr.. 


satu tu jer pun sbbnyer.. thehehe
yg td ckp byk sebab tu, 
sesaje jer konon nak kasik cam gempak..
hahahhaa..!!
wlu ape2pun, 
hrp kengkawan pencinta haiwan sudi2 laa menskodeng blog tu..
siryes xde bayaran dikenakan..
klu nak mempolowww, 
laaaaaaaaagiii sangat dialu2kan..
hehehe 

blog tu dlm proses setting2 ape yg patut, 
so still ade lagi yg x complete nyer..
faham2 jer ler ekk..

ni link nyer...




Wednesday, 17 October 2012

✍ RABU NAN MENGANTUK...✍

CHESTER : ngantuk arrr mammehhh...
bestnyer kalau dapat sambung tido nih..

Zzzzzzzzzzzzzzz........

✍ RABU NAN MENGANTUK...✍

CHESTER : ngantuk arrr mammehhh...
bestnyer kalau dapat sambung tido nih..

Zzzzzzzzzzzzzzz........

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*-*= DIARI PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

=*-*= PENSKODENG MEOW =*-*=

=*_*= RECENT VISITORS =*_*=

=*_*=TETAMU MEOW=*_*=