=*-*= GENG PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

http://phatcatwithphatlady.blogspot.com/

Thursday, 17 March 2011

=*_*= DAK KECIT G JUMPA VET @ KLINIK MESRA, SEK. 7 BB. BANGI [16/3/2011] =*_*=




cam yg haku hapdet status dak kecik nih kat wall FB semalam, 
ptg tuh blk dr opis terus bwk dak kecit nih g Klinik Mesra
utk check sambil g sana utk beli mekanan repack
sbb stok BW still  x amik lg (tggu incek hubby x kje mlm)
tuh yg terus check dia, tanye perlu ker x beli susu utk dia.

Alhamdulillah so far xde masalah cuma peyot dia agak muncet.
masa tuh dia x berak lg since mlm haku jumpa dia tuh.

so, Dr. Ainul kasik ubat cacing utk dia & ckp x yah 
kasik susu sbb dia dah blh mkn sirik.  

Ohyee,.lupe plak..blk dr opis tuh,
haku bawak dia guna paperbeg jer, carrier haku tggl jer kat opis
sbb pagi tuh dah kantoi bwk carrier besar.
masuk paperbeg & balut dia ngan tola. xde sape pasan.
nasib baik masuk lif masa nak turun tuh,
dia x munyik tp haku guna jalan selamat..
ikut lif blkg @ lif brg2.. hahaha


gambar2 dia lam kete..  

 OTW dlm kete dia dok diam jer, 
sejuk2 ekon kete kot..tp dia still balut ngan tola 
lam paperget tuh.. dh smp dpn kinik baru haku bukak..


 tgk dia sibuk nak panjat2... nasib baik kuku x terasa sgt ketajaman :p




 Chakkk..!! lihatlah mata shaya...besyarr kan..???


Rusty, cam biasa dia dtg cium2 bau tp x hissing sgt dah..




=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
mlm tuh pas haku tekan jer button "SHARE" kat FB
utk hapdet status dia psl dia x poo lg..
tetiba dia pun terus kasik respon dgn meng-reply "STATUS"
yg haku wat tuh dgn POO  lam cage..
tu 1st poo hari tu. heheheh
Lega sgt, so x yah la risau bila dia x poo..
dan PEE plak dia dah tinggalkan "kenangan"
kat ats meja junior bos haku. huakakak

pst :: mlm td dia dah bleh tido sekor2 lam cage kt tkt bwh.
tuh pun pas haku tidokan kat riba & alih slow2 lam cage..


4 comments:

  1. comelnye mata dia.macam mata Elmo.bulat.hahaha.

    ReplyDelete
  2. =*_*= ADIK AFIQAH :: awok..kedak mata Elmo nakk..? ;) nang bulat matanya koh.. kak ya suka main gik ya..dlm ngantok pun gago mok ajak kita main juak, sampei nya empun tertido..heeheh

    ReplyDelete
  3. =*_*= MEOWWMANIA :: alhamdulillah..dia dah yakk dengan jayanya...semalam pun yakk jugak utk kali ke-2 TEPAT-TEPAT disaat2 sy baru jer nak ngap burger MekD masa MC kat umh semalam...hahaha

    ReplyDelete

=*_*= :: FURRIENDS MEOWING: =*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*-*= DIARI PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

=*-*= PENSKODENG MEOW =*-*=

=*_*= RECENT VISITORS =*_*=

=*_*=TETAMU MEOW=*_*=