=*-*= GENG PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

http://phatcatwithphatlady.blogspot.com/

Wednesday, 9 March 2011

=*_*= HERO SI KUCEN BERKAKI 2 (KAKIMOTONG FAN CLUB) =*_*=



=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=

Sebenarnyer, wlupun haku dh berjuta2 koleksi video anak2 bulus kat umh, tp haku x pnh pun masukkan dlm Youtube aksi2 dorang. X pernah tergerak ati. Video Hero nih la 1st video yg haku try haplod dan selepas dekat sejam proses loading, akhirnya haku berjaya.

Bangga tau!!! :p

Percubaan pertama dah berjaya plus Hero nih la merupakan sekor kucen yg pemes. Kalo x caya, korang taip jer word HERO @ KAKIMOTONG FAN CLUB @ MARIAHAIREY kat Youtube, sure kuar melambak koleksi video pasal dia.. hehehe.. 
So, ats tu la video dia yg haku amek ari tuh (6/3/2011)
ngehehehe


No comments:

Post a Comment

=*_*= :: FURRIENDS MEOWING: =*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*_*=chakk..!! skodeng gak!=*_*=

=*-*= DIARI PENGEMBARAAN MEOW =*-*=

=*-*= PENSKODENG MEOW =*-*=

=*_*= RECENT VISITORS =*_*=

=*_*=TETAMU MEOW=*_*=